Corona
Veilig langskomen blijft zeker mogelijk!

Eindejaarsloop

2021/12/27

De boodschap is klaar. De letters zijn op. Maar 'houvast' kan je niet zomaar loslaten. Elke dag nog werden en worden er hou(t)vastjes opgedragen. Die kilometers hebben we even opgespaard voor een superlange eindejaars-etappe van 400 km dwars door Vlaanderen. Ontdek er meer over op www.facebook.com/houtmevast.

Terug

Tussen 27 en 30 december 2021 liep Johan dwars door Vlaanderen voor 400 mensen aan wie een hou(t)vastje werd opgedragen. 400 intenties netjes aan elkaar geregen. 400 km dwars door Vlaanderen tegen de wind in en door barslecht weer. Dag en nacht met een begeleider op de fiets en een Mobilhome in het spoor om even te rusten, droge kleren aan te trekken en wat te eten. Met dank aan Leo, David, Stijn, Hilde, Jozef, Tijl, Vieke, Luc, Saar, Xander, Vincent, Sven, Lieven en Kristof om een eindje mee op pad te gaan, aan iedereen die even corona-proof op bezoek kwam en aan onze sponsors.

Help ons kankerpatiënten helpen

Geef kankerpatiënten en hun naasten hoop, verbondenheid en houvast. Draag een hou(t)vastje op, lees Johans boeken of kom naar een van zijn lezingen. Alle opbrengsten gaan integraal naar de  projecten die we steunen.